• Újszülött
A gyerekek Kört ATV,elemes Gyerek Quad,Elektromos négykerekű Kocsik a Gyermek,Lovaglás, Szabadtéri Játékok Lány, illetve Fiú Kisgyermekek,6 Voltos Gyerekek Jármű Játékok.(Fekete)

A gyerekek Kört ATV,elemes Gyerek Quad,Elektromos négykerekű Kocsik a Gyermek,Lovaglás, Szabadtéri Játékok Lány, illetve

HUF 12553.65

Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

Küldünk önnek egy e-utalványt a vételár a hatálya alá tartozó termék.Egyes esetekben, akkor cserélje ki vagy javítsa meg. 【Elegáns, Szép Design】 : Aranyos tervezés, közepes méretű,könnyű a gyerekeknek kell kezelni.Add gyerekek hiteles ATV lovaglás élményét.Nagy kerék védeni az autók, hogy nem adja át, még a nehéz, sáros úton.Seat design, görbe, hogy a gyerekek lovaglás kényelmesebb.Gombot a kezét, bár,könnyű, fiatal gyerek, hogy ellenőrizzék autók lépni. 【Hosszú órákon át játszik】 Után az autó teljesen fel van töltve, a Gyerek játszani körülbelül 60 perc(befolyásolni a gyerekek súlya, illetve a közúti felület).Győződjön meg arról, hogy hozza vicces, hogy a gyermek az mind beltéri, mind kültéri játszik. 【Nagy AJÁNDÉK】Ez a racionális tervezés autó tökéletes ajándék a gyermek vagy unoka a Születésnapi, Karácsonyi ajándék, mint a szülők vagy a nagyszülők. 【Könnyű Összeszerelés】 : Közgyűlés egyszerű,csak néhány lépést,oktatás, videó összeállítás áll rendelkezésre, hogy segítsen kezelni,illetve a munkavállalók készen áll, hogy segítsen, ha bármilyen probléma összeszerelés során,lépjen velünk kapcsolatba,ne aggódj. 【Biztonsági Biztosíték】 : Ez az autó, hogy az erős, Mérgező anyag,Biztonságos, gyermek, lovagolni,át mind a fizikai, mind a Kémiai biztonságos teszt.Rózsaszín a Lány.Fekete Fiú.Méret : 27.6*17*18 hüvelyk.Előre-Hátra Kapcsoló.Gomb A Start.

A fő jellemzők

Size:
27.5*17*18 inch

Az ügyfél választása