• Újszülött
Karácsonyfa Szoknya, 48 Nagy Fa Szoknya Bojtos, Fehér, Bordó karácsonyfa Szoknya, karácsonyfa Alap Fedezi, Boldog Karácsonyi Dekorációk, karácsonyi Parti Díszek.

Karácsonyfa Szoknya, 48 Nagy Fa Szoknya Bojtos, Fehér, Bordó karácsonyfa Szoknya, karácsonyfa Alap Fedezi, Boldog Karácsonyi

HUF 2862.00

Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

[Tartós Anyag] : Ez a karácsonyfa szoknya készült Rövid-halom velúr, ami egy olyan poliészter anyag, könnyű, puha, akkor úgy érzi, kényelmes, ha hozzáérsz, s ez tartós, akkor használja a következő néhány évben. [Nagy Méret] : Átmérő 48"/122cm, ez a nagy fa szoknya alkalmas a legtöbb karácsonyfa.Ahhoz képest, hogy a kis fa, szoknya, növelheti, hogy több fesztivál hangulat. [Szép Design] : Ez a nagy karácsonyfa szoknya célja az volt, fehér bojt körül a szoknya, ez gyönyörű.Mi print "Boldog Karácsonyt", majd csillag képek a felszínen, az egyszerű, de szép. [Használata egyszerű, tiszta] : három pár piros kötelet, lehet lekötni őket, így használata egyszerű.Ez mosható, könnyen tisztítható, mint a mosás. [Több Célra] : A karácsonyfa a szoknya nem csak egy Karácsonyi dekoráció, hanem egy szőnyeget, hogy tartsa a szoba tiszta.Sőt, egy szép dekoráció a ház, a kert, vagy valahol máshol.Tulajdonságok : . -Anyag : poliészter. -Átmérő : 48"/122cm. -Szín : Fehér, piros, bordó.Meleg Tipp : .A különböző mérési módszerek, A hiba belül, 1-2 cm, ez normális.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása