• Újszülött
HJQJ Babakocsi esővédő Egyetemes ,Baba Utazási Idő Pajzs ,EVA Időjárás Pajzs, Vízálló, Szélálló Por Takarja a Babakocsit.

HJQJ Babakocsi esővédő Egyetemes ,Baba Utazási Idő Pajzs ,EVA Időjárás Pajzs, Vízálló, Szélálló Por Takarja a Babakocsit.

HUF 1888.65

Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!. ► Univerzális méret : A esővédő anyagból készült EVA film, tartós, kiváló minőségű, könnyen telepíthető gyorsan a kocsi, babakocsi esővédő Alkalmas a legtöbb babakocsi. ►Sokoldalú védelem : A esővédő a kocsi képes megvédeni a babát az eső, a szél, a hó, a hideg, por.Vissza a hátlapot lehet végtelenített, hogy illeszkedjen bármilyen típusú kézikocsit.Használja a kocogás babakocsi.esővédő a babakocsi valamennyi területre kiterjed, nem csöpög be semmilyen repedés, amikor a rai. ►Nagy felbontású látószög : A nagy átlátszó ablak ideális babakocsik, hogy be -, illetve kilépés a babakocsit, univerzális babakocsi esővédő, valamint a nézet széles.Könnyen csomagold ki az első "ablak", így biztosítani tudjuk a rágcsálnivalók, vagy italok a gyerekek, vagy bármit, amit a baba igényeinek. ►Vízálló cipzár : A vízálló cipzár megakadályozza, hogy az eső szivárog, valamint egy tépőzáras pánt az első, amely rögzíti a esővédő a babakocsi, nem kell aggódni, az esőt, a szelet. ► Levegő lyukakat : vannak levegő lyukakat mindkét oldalán a esővédő, amely lehet nyitott babakocsi szél a fedelet, Majd nyissa ki, majd csukja be bármikor szerint az időjárási körülmények között.Termék leírás Szín : fekete Anyag : élelmiszeripari EVA Szín : fekete, oldalán átlátszó Univerzális méret : 34 x 17x 34inches (alkalmas a legtöbb babakocsi) Általános tartalmazza : esővédő a babakocsi*1 Jellemzők 1. Biztonságos a terméket használ élelmiszeripari biztonsági EVA anyagból, babakocsi esővédő anyaga környezetbarát, anélkül, hogy bármilyen szagot.Termékeink megbízhatóbb az anyák, kényelmes csecsemőknek. 2. Vízálló cipzár nem kell eltávolítani a esővédő, csak húzd meg a láncot, hogy könnyebb legyen a szülők számára, hogy a baba ki a kocsiból, gyors, kényelmes.A cipzár készült vízálló bevonat megakadályozza az esővíz bejutását. 3. Világos szem képernyő esővédő babakocsi a baby lehet látni a külső világ utazás közben. 4. Szíj megerősítése a esővédő képes megvédeni a babakocsi még tökéletesen, nem kell aggódni, hogy elfújja a szél.Ezek edzés lépéseket lehet kitölteni, csak néhány tíz másodperc. 5. Szellőző nyílások vannak szellőző lyukakkal mindkét oldalán a esővédő, így a baba marad a babakocsi hideg, szellőzés a meleg, párás időjárás.a babakocsi műanyag esővédő A szellőztető nyílások egyéni beállítása, valamint hatálya alá, vagy teljesen feltekert.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása